Перший заступник Голови Верховної Ради Андрій Парубій, Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, члени Кабінету Міністрів та представники духовенства взяли участь в урочистостях до Дня Соборності України. Вони поклали квіти до пам’ятників Тарасові Шевченку та Михайлові Грушевському в Києві.


«Історія нас навчила: коли ми єдині, тоді ми маємо свою державу, спільно перемагаємо і тоді у нас є велике українське майбутнє», — наголосив прем’єр Арсеній Яценюк. «Протягом останніх двох років ми боремося. І наша спільна боротьба є запорукою нашої спільної перемоги», — додав він.


Водночас глава уряду наголосив, що сьогодні для українського суспільства, громади і політикуму найважливіше — бути єдиними у прагненні досягти великої мети для нашої держави, для кожного українця — це успішна, щаслива, незалежна, суверенна і єдина країна. «Єдина країна з Донецьком, Луганськом і Кримом», — підкреслив Арсеній Яценюк.

 

Перший заступник Голови Верховної Ради України Андрій Парубій, Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк під час покладання квітів до пам’ятника Михайлу Грушевському в День Соборності України.


Фото Андрія НЕСТЕРЕНКА.