зокрема, задля ефективного протистояння в інформаційній війні, яку Росія розв’язала проти своїх сусідів

 

Заступник Голови Верховної Ради України Оксана Сироїд (на знімку) у рамках візиту до Республіки Польща зустрілася з маршалком Сейму Республіки Польща Марчіном Кухчінським.

 

 


Сторони обговорили перспективи співпраці українського та польського законодавчих органів, зокрема, в рамках міжпарламентської асамблеї Польща—Україна.


Марчін Кухчінський наголосив на необхідності розширення обміну досвідом між обома парламентами, зокрема, у питаннях співробітництва та розвитку Центрально-Східної Європи. Водночас він запевнив, що Польща готова використати свою позицію в ЄС для сприяння розвитку Центрально-Східної Європи.


Заступник Голови Верховної Ради України наголосила на важливості співпраці в інформаційній сфері з метою ефективного протистояння у тій інформаційній війні, яку Росія розв’язала проти своїх сусідів та європейських цінностей.


Сторони також обговорили продовження співробітництва у сферах освіти, економіки та енергетичної безпеки, а також у сферах, які безпосередньо впливають на права людей по обидва боки кордону — малий прикордонний рух, безвізовий режим.


Прес-служба апарату Верховної Ради України.