Народні депутати, що входять до складу групи з міжпарламентських зв’язків із Державою Катар, відвідали з робочим візитом місто Доха (Держава Катар).


У рамках візиту, який тривав за сприяння Посольства України в Катарі, відбулися переговори членів української делегації з міністром муніципальних робіт та екології (курує також аграрну промисловість) Мухамедом Аль-Румейхі, який до кінця січня цього року обіймав посаду заступника міністра закордонних справ Катару з питань міжнародного співробітництва. Участь у зустрічі також взяли Посол України в Державі Катар Євген Микитенко та дипломати посольства.


Робочий візит відбувся у контексті розвитку домовленостей, досягнутих, зокрема, у листопаді минулого року українськими підприємствами за результатами їх участі у міжнародній сільськогосподарській виставці «Агрітек» у місті Доха.


З метою подальшої інтенсифікації міжпарламентських, урядових та ділових контактів між Україною та Катаром членами української делегації було проведено також низку робочих зустрічей.


За повідомленням інформаційного управління апарату Верховної Ради України.