На Волині майже сто банок березового соку, консервованих малини, суниць, чорниць, помідорів (на знімку), вироблених у цехах держлісгоспів, передали для воїнів ЗСУ в зону АТО працівники обласного управління лісового та мисливського господарства.

Звідси вже надсилали автомобілі, різноманітне спорядження, одяг, медикаменти, продукти. Працівники також споруджували укріплення в секторі «М», забезпечували військові підрозділи будівельними матеріалами, дровами, допомагають сім’ям учасників АТО.
Цього разу цілюща продукція волинських лісівників потрапить у Піски, Авдіївку, Мар’їнку, Волноваху, на найвіддаленіші блокпости, розташовані у зоні бойових дій. З ініціативи в. о. начальника управління Олександра Кватирка також започатковано програму підтримки демобілізованих учасників АТО, зокрема, в їх працевлаштуванні та реабілітації. Днями двадцять колишніх воїнів зараховано у штат держлісгоспів області, і вони вже приступили до виконання своїх нових обов’язків у складі рейдових груп оперативного реагування.

Фото прес-служби облуправління лісового та мисливського господарства.