Сьогодні в рамках VІ міжнародного фестивалю «Книжковий арсенал», який цими днями проходить у Києві, група «Інформаційний опір» презентує свою книгу «Вторгнення в Україну: хроніка російської агресії» (видавництво «Брайт Букс»). Автори книги — координатори групи Дмитро Тимчук, Юрій Карін, Костянтин Машовець і В’ячеслав Гусаров.


У книзі — чотири основні розділи: 1) етапи російської агресії та тактика дій; 2) російсько-терористичні війська на Донбасі: структура, чисельність, озброєння; 3) зброя російської агресії на Донбасі; 4) особливості інформаційної війни Росії.


«Ми проаналізували той величезний потік інформації про дії російських військ та їх холуїв в Україні, який по крихтах збирали із самого початку агресії Росії в Криму, а потім на Донбасі — з початку березня 2014 року до початку 2016 року. І подаємо свою хронологію й висновки. Щиро віримо, що цією книгою ми робимо свій внесок у розуміння того, з яким підступним і підлим ворогом в особі путінської Росії світ має справу сьогодні. При цьому Україна стала тим форпостом, який стоїть між дрімучими й збоченими імперськими амбіціями Кремля й цивілізованим світом, оплачуючи свою стійкість життями українців», — пишуть автори в передмові до видання.