В Івано-Франківську відбулась міжнародна зустріч боксерських команд України та Ірландії. За перемогу змагалися 11 пар боксерів у 4 вікових категоріях, зокрема і школярі. Титулованим чемпіонам та призерам ірландських і європейських змагань протистояли 7 прикарпатських спортсменів та боксери з ОдесиХмельницького та Чернівців. У п'яти сутичках перемогу здобули українці, ще у п'яти -- гостіОдин бій закінчився нічиєюОстаточний рахунок змагань -- 5,5:5,5.

 

Команди представляли тренери збірної України Тарас СТЕПАНЮКзбірної Ірландії Том РАУЧ та Ігор ХМІЛЬ, уродженець прикарпатського міста Коломия, який зараз проживає у згаданій країні. Також ірландські боксери 30 квітня проведуть зустрічі у місті Надвірна2 травня -- у Коломиї та 4-го -- у ДолиніОрганізаторами міжнародної зустрічі виступили Федерація боксу області за підтримки управління молоді і спорту ОДА, департаменту молодіжної політики і спорту Івано-Франківської міської ради.

 

До слова, обласний центр Прикарпаття не вперше приймає боксерські змагання міжнародного рівня. 2009 року проводились поєдинки із спортсменами збірної Австралії2010-го -- Марокко2011-го -- Франції та США2012-го -- Німеччини та 2013-го -- Казахстану.

 

Галина БРУХАЛЬ.

 

Івано-Франківська область.

 

Голос України