Представницька нарада з питань підготовки осушувальних систем до роботи у вегетаційний період відбулася на базі Волинського обласного управління водних ресурсів.

 

На знімках:

 

насосна станція Заболоттівської осушувальної системи
завжди готова до роботи

 

начальник Волинського обласного управління водних ресурсів
Ростислав КРАВЧУК (в центрі)
ділиться досвідом зі своїми колегами

 

Керівники обласних управлінь водних ресурсів та їхні заступники, начальники басейнових управлінь водного господарства, відповідальні працівники Державного агентства водних ресурсів вели мову, як краще скористатися наявною меліоративною мережею за недостатньої кількості опадів, а також у випадках літніх повеней.

 

Окрім пленарної частини, учасники наради мали змогу познайомитися з особливостями експлуатації Заболоттівської, Кортеліської і Турської осушувальних систем, насосних станцій, зустрітися із сільськими головами і керівниками сільгосппідприємств, які висловили свої пропозиції щодо вдосконалення роботи меліоративної мережі області. Учасники зустрічі відзначили хорошу роботу Ратнівського міжрайонного управління водного господарства, на об'єктах якого відбулася практична частина наради. До речі, його начальнику Михайлу ТИМОЩУКУ лише 31 рік. Тож хороші перспективні кадри виховуються на Волині.

 

Максим СОЛОНЕНКО.

Фото автора.

 

Волинська область.

 

Голос України