Чергову партію березового соку власного виробництва відправили в зону АТО лісівники Волині. Цього разу свою продукцію бійцям Збройних Сил України презентували працівники ДП СЛАП "Любешівагроліс". Директор підприємства Віктор СИМОНОВИЧ для бійців відібрав сік, настояний на м'яті, який не лише добре освіжає в спекотну погоду, а й корисний для шлунка, що у фронтових умовах дуже важливо.

 

Це вже не перший дарунок лісівників захисникам Вітчизни. Ще раніше в колективі за зібрані із заробітної плати гроші придбали і відправили на передову телевізор, не раз через місцевих волонтерів передавали бійцям хліб, м'ясні тушонки, різні консервації, тощо. Крім того, неодноразово надавали допомогу в ремонті техніки, придбанні запасних частин до автомобілів. Волинські лісівники також забезпечували і забезпечують військові підрозділи на сході держави будівельними матеріалами, дровами, підтримують матеріально сім'ї учасників АТО, приймають їх на роботу після завершення строку служби.

 

До речі, троє працівників ДП СЛАП "Любешівагроліс" нині стоять на передових позиціях на сході країни, ще трьох уже демобілізовано.

 

Максим СОЛОНЕНКО.

 

Волинська область.

 

Голос України