Трохи кумедна історія трапилася в запорізькому магазині з продажу інструменту. Невідомий чоловік спочатку схопив з прилавку "болгарку" (або кутову шліфувальну машину) і втік.

 

Утім, не минуло й півгодини, як він повернувся вже за новою здобиччю. Власник магазину злодія відразу впізнав, зчинив ґвалт, і чоловік знову побіг геть. Викликаний поліцейський наряд прибув дуже швидко, і за вказаним продавцем напрямом та прикметами швидко знайшов і затримав зловмисника. Постраждалий його відразу впізнав. Триває слідство.

 

***

P.S.

 

Грабіжника затримав колишній дільничний міліціонер

 

Тим часом уже у Бердянську, коли посутеніло, п'яний чоловік почав чіплятися до двох жінок на зупинці транспорту. 48-річна вчителька однієї з міських шкіл та її подруга почали тікати з місця пригоди. На жаль, невдало -- спіткнувшись, жінка впала. Втім, міцно тримала сумочку в руках. Зловмисник же, знайшовши поблизу палицю, почав її бити, поки ту сумочку не відібрав. Коли вже він почав тікати, то на крики про допомогу відгукнувся випадковий перехожий, який виявився колишнім дільничним міліціонером. Він скрутив нападника ще до приїзду поліції...

 

Леонід СОСНИЦЬКИЙ.

 

Запоріжжя.

 

Голос України