У Києві Новорічні та Різдвяні заходи відбудуться одразу на кількох площах столиці -- Контрактовій, Михайлівській, Поштовій, Софійській, Спортивній, Театральній, Троїцькій, на майданчику біля Київради, у парку ім. Т. Г. Шевченка, на вулиці Хрещатик, у Маріїнському парку, на Співочому полі, а також у Гідропарку.

 

У рамках святкування -- численні концертні програми. На Софійській площі працює резиденція Святого Миколая, ярмарки народних майстрів і зона фуд-корту, чортове колесо, дві гірки, карусель, дитячі розваги тощо.

 

Ось неповний перелік столичних святкових локацій: культурно-мистецький проект "Головна ялинка країни. Новорічно-різдвяні святкування у Києві", фотозона "Новорічне європейське містечко на Поштовій площі", культурно-мистецький проект "Європейська резиденція Санта-Клауса", новорічно-різдвяний ярмарок "Казкові новорічні дива", Фестиваль "Зимова Країна мрій", де проводитимуться майстер-класи, концерти та атракціони.

 

Закінчаться Новорічно-різдвяні свята 19 січня загальноміським святкуванням Водохреща. Під час заходів ієрархами Української православної церкви Київського патріархату планується здійснити чин освячення води. Про це інформують у Київській міській державній адміністрації.

 

Київ.

 

Голос України