На Луганщині склали рейтинг найвпливовіших людей області. Пальму першості незалежні експерти віддали голові Луганської облдержадміністрації Юрію Гарбузу, оцінивши його як хазяїна області, досвідченого керівника. Він зумів відмовитися від нав’язуваних призначень на посади своїх заступників і деяких керівників районних адміністрацій, обравши тих людей, які справді працюватимуть. Крім того, відзначено успіхи Юрія Гарбуза також у розвитку охорони здоров’я в регіоні.

 

Другим у рейтингу названо народного депутата Віталія Курила. Серед його заслуг експерти передусім відзначають пуск у квітні цього року приміського поїзда Кондрашевська-Нова — Лантратівка, а також створення об’єднаної територіальної громади сіл: Чмирівка, Бутове та Вишневе.


Третє й четверте місце також посідають народні депутати — Сергій Шахов і Сергій Дунаєв, а п’ята позиція рейтингу дісталася заступнику Юрія Гарбуза — Юрію Клименку. Наступні позиції посідають начальник Головного управління Національної поліції в Луганській області Сергій Комісаров, голова спостережної ради Науково-виробничого об’єднання «Імпульс» Володимир Єлисєєв та інші. На останньому місці — директор Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру Сергій Дорофеєв.

Луганська область.