Сучасний реанімаційний комплект для надання невідкладної допомоги (німецького виробництва), хірургічні окуляри, медобладнання і препарати, стерильні пелюшки передали Cтанично-Луганській центральній районній лікарні волонтери з Волині.

Таким був новорічний подарунок луганським колегам від колективу Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання та благодійного фонду «Серце в долонях». Його передачу здійснили волинські волонтери на чолі з першим заступником голови Волинської обласної ради Олександром Пирожиком. У складі делегації перебував також дитячий лікар-гематолог ВОДТМО Сергій Миронюк.


Проводжаючи волонтерів на схід, у зону АТО, керівник ВОДТМО Сергій Ляшенко попросив, щоб вони самі вирішили, якій із військових частин це обладнання буде найбільш потрібне. «Навіть якщо воно врятує життя одному-двом бійцям, вважатиму, що ми зробили потрібну і благородну справу», — сказав Сергій Ляшенко.


Відвідавши декілька військових частин, волинські волонтери вирішили: найбільш потрібним це обладнання буде саме в Станиці Луганській. Передачу новорічного подарунка місцевим медикам організував волинянин Віктор Вілентко, який у складі 14-ї ОМБр несе службу на Луганщині. Місцеві медики були приємно вражені таким сюрпризом від колег із ВОДТМО та Волинської обласної ради.

Волинська область.

 


На знімку: волинські волонтери передають обладнання медикам Станично-Луганської центральної районної лікарні. В центрі — перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик.


Фото з сайту Волинської обласної ради.