Постанова Верховної Ради України


Верховна Рада України постановляє:


1. Провести 7 червня 2017 року в залі пленарних засідань Верховної Ради України парламентські слухання на тему: «Пріоритетність додержання страхових засад при реформуванні пенсійної системи».


2. Кабінету Міністрів України до 25 травня 2017 року підготувати і подати до Верховної Ради України тиражовані для народних депутатів України інформаційно-аналітичні матеріали з питання парламентських слухань та відповідні пропозиції до рекомендацій парламентських слухань, визначити доповідача із зазначеного питання.


3. Комітетам Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення, з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, з питань науки і освіти, з питань національної безпеки і оборони, з питань правової політики та правосуддя, у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та людей з інвалідністю, з питань фінансової політики і банківської діяльності здійснити необхідні заходи щодо організаційного та методичного забезпечення проведення парламентських слухань та внести проект їх рекомен-дацій.


4. Запросити для участі в парламентських слуханнях представників центральних і місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій, профільних міжнародних організацій, науковців та експертів.


5. Апарату Верховної Ради України забезпечити в установленому порядку пряму трансляцію парламентських слухань.


6. Апарату Верховної Ради України забезпечити фінансування витрат, необхідних для організації і проведення зазначених парламентських слухань, стенографування та видання матеріалів парламентських слухань Видавництвом Верховної Ради України.


Голова Верховної Ради України А. ПАРУБІЙ.


м. Київ,
8 лютого 2017 року.
№ 1841-VІІІ.