Підбито підсумки проведеної минулого тижня в Києві презентації етнокультурних, духовних та туристичних особливостей Тернопільщини. Найважливіше, за словами організаторів акції, яка мала промовисту назву «Благословенне Тернопілля», те, що вона вразила своєю красою і розмаїттям тисячі мешканців столиці, котрі прийшли того дня в Український дім.

 

 

Як зазначив голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна, область вкотре довела, що володіє потужним потенціалом духовного та економічного розвитку. На його думку, регіон через культурну та туристичну експансію має здійснити економічний прорив. Недарма на захід завітали численні представники уряду країни, народні депутати України, бізнесмени, працівники 20 посольств різних держав світу, десять з яких — надзвичайні і повноважні посли.


Зокрема, Перший віце-прем’єр-міністр України, уродженець Тернопілля Степан Кубів наголосив, що презентація області в Києві дасть новий поштовх для її розвитку. Голова Фонду держмайна України Ігор Білоус особливу увагу звернув на туристичний блок виставки, зауваживши, що у Тернопільщини є багато перспектив. 

Тернопільська область.

Фото сайту gazeta-mіsto.te.ua.