Представники державних підприємств, установ і організацій та суб'єкти підприємницької діяльності взяли участь у безплатному навчанні щодо роботи в системі електронних державних закупівель. Семінар за участю агента "PROZORRO" Ірини Корди відбувся в Тернопільській обласній державній адміністрації.

 

Нині в регіоні активно продовжується процес переведення всіх закупівель, що здійснюються підприємствами, установами та організаціями, в електронну форму. Загалом на Тернопільщині від початку запровадження системи, організовано 38 безплатних семінарів-навчань для представників територіальних підрозділів органів центральної виконавчої влади, структурних підрозділів облдержадміністрації, підвідомчих підприємств, установ та організацій, органів місцевого самоврядування та представників бізнесу.

 

Згідно з аналітичними даними системи "PROZORRO", станом на 9 березня 625 організаторів Тернопільської області оголосили 9581 закупівлю, в яких узяли участь 3216 учасників з усієї України. Очікувана вартість закупівель сягнула понад 5260 мільйонів гривень.

 

Загалом від початку запровадження системи зекономлено понад 179 мільйонів гривень бюджетних коштів.

 

Михайло ЛИСЕВИЧ.

Фото надано автором.

 

Тернопільська область.

 

Голос України