Співробітники Тернопільського відділу поліції оперативно відреагували на повідомлення про злочин і допомогли потерпілому не лише повернути поцуплене майно, а й затримати групу крадіїв. Обидва зловмисники -- жителі обласного центру з досвідом злодійської діяльності. Про це інформує відділ комунікації обласної поліції.

 

Фото
з сайту
ГУНП у Тернопільській області.

 

"Повідомлення про крадіжку надійшло до чергової частини близько четвертої ранку, -- розповів керівник Тернопільського відділу поліції Сергій Гаврилюк. -- Телефонував водій таксі, котрий підібрав потерпілого, що намагався наздогнати автівку з викрадачами".

 

Зі слів останнього, у його легковику посеред ночі спрацювала сигналізація. Виглянувши у вікно, він побачив, як двоє невідомих крадуть акумулятор із його машини.

 

На сусідній вулиці потерпілий та таксист помітили в дворі будинку авто з крадіями. Заблокувавши виїзд, чоловік пішов до зловмисників і, не видаючи себе, став просити допомогу, мовляв, зламалася машина. Водій таксі в цей час зателефонував поліцейським.

 

Вже за декілька хвилин зловмисники давали свідчення правоохоронцям, а в багажному відділенні їхнього транспортного засобу поліцейські знайшли крадений акумулятор.

 

Правоохоронці переконані, що за крадіями тягнеться цілий шлейф злодійських вилазок, адже обоє мають чималий кримінальний досвід.

 

Михайло ЛИСЕВИЧ.

 

Тернопільська область.

 

Голос України