Положення про призначення стипендій кращим спортсменам Тернополя за високі спортивні досягнення затвердили на засіданні міськвиконкому. Відповідно до цього рішення, стипендії призначатимуться персонально талановитим спортсменам, які є чемпіонами та призерами чемпіонатів, першостей світу, Європи, України та інших змагань, сприяють уславленню міста на всеукраїнському і міжнародних рівнях.

 

"Виконком затвердив склад комісії, яка визначатиме перелік осіб, котрі отримуватимуть стипендії. Підставою для призначення стипендії буде відповідне клопотання тренерів, керівників фізкультурно-спортивних установ, закладів та інформація про результати участі у змаганнях. Також спортсмен самостійно може висунути свою кандидатуру на призначення стипендії, -- розповідає міський голова Сергій Надал. -- Згідно з рішенням комісії кожному спортсмену виплачуватиметься 1500 грн. щомісяця до кінця року".

 

Спортсмени-кандидати на здобуття стипендії повинні подати такі документи: копія паспорта громадянина України (або свідоцтво про народження); клопотання тренера спортсмена, спортивних федерацій (асоціацій, спілок тощо), фізкультурно-спортивних установ, закладів та організацій; копії протоколу змагань; ідентифікаційний номер.

 

Михайло ЛИСЕВИЧ.

 

Тернопільська область.

 

Голос України