Прикарпатські поліцейські привітали ветеранів Другої світової війни. Як живеться нині нашим захисникам, особисто розпитав начальник Нацполіції області Віктор Шкутов у Ніни СЕЛЯНКІНОЇ, яка 15-річною дівчинкою пішла на фронт і все своє трудове життя віддала службі у міліції (на знімку).

Фото надано
прес-службою Національної поліції Прикарпаття.

Офіцерська витримка і сила духу не залишають пані Ніну і сьогодні, напередодні її 90-ліття. Вона з гордістю пригадала свою фронтову юність та нелегку службу в міліції, ділиться враженнями головний поліцейський краю на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Ми працювали з гарячим серцем, холодною головою і чистими руками. Я виховала трьох дітей-правоохоронців. У нашій родині чотири підполковники міліції, а спільного міліцейського стажу — понад 200 років! Бувало мені у житті дуже важко, але завжди допомагала пісня, ще починаючи від фронту. Нині пишаюся, що віддала своє життя міліції. Найпам’ятніші події міліцейських буднів і нині згадую і розказую онукам, які продовжують родинну династію правоохоронців. А ще я дуже радію, що дочекалася правнуків», — каже Ніна Єгорівна.

Віктор Володимирович привітав Ніну Селянкіну з Днем Перемоги, вручив квіти та святковий пакунок, побажав міцного здоров’я, а ще пообіцяв, що разом відзначать її ювілей, який припадає саме на День поліції — 4 серпня.

Галина БРУХАЛЬ.

Івано-Франківська область.