На Рівненщині вшосте провели обласну спартакіаду серед депутатів обласної, районних, міських, сільських та селищних рад, об’єднаних територіальних громад. Упродовж декількох тижнів тривали змагання з різних видів спорту, а цими вихідними відбулися заключні — з волейболу: найкращий результат показали депутати-волейболісти з міста Сарни, селища Рокитне, Бугринської об’єднаної територіальної громади Гощанського району. У загальному заліку перше місце посіла збірна Сарн, лише на два очки обійшовши Рокитне. Третє місце — Рівненський район. З кращих гравців-депутатів буде сформована команда, яка представлятиме Рівненщину на Всеукраїнській спартакіаді в Чорноморську Одеської області.

 

Голова Рівненської обласної ради Микола Драганчук вручає приз капітану Сарненської команди з волейболу, депутату Стрільської сільської ради Сарненського району Олегу Зіневичу.

 

— Торік збірна команда області на Всеукраїнській спартакіаді депутатів рад усіх рівнів показала свій найкращий результат, виборовши почесне друге місце. І цьогоріч, враховуючи результати змагань не тільки з волейболу, а й футзалу, тенісу, шахів та шашок, які відбулися напередодні, маємо високі шанси на перемогу, — вважає голова Рівненської обласної ради Микола Драганчук.

Олександра ЮРКОВА.

Фото Анастасії АДАМЧУК.

Рівне.