Овни. Доля буде прихильна до вас і допомагатиме буквально у всьому. Вам лише варто розпізнати і впіймати свій щасливий шанс.

Тельці. У якийсь момент вам доведеться обстоювати свою позицію, доводити, що ви праві. У підсумку справедливість переможе й кожен отримає те, на що заслуговує.

Близнюки. Цей тиждень сприятливий для партнерства і спільного досягнення результатів. Не відмовляйтеся від допомоги з боку, навіть якщо будете впевнені у своїх силах.

Раки. З вами почнуть відбуватися приємні події, і ви знову повірите у свою вдачу. Ваша наполегливість і праця змінять життя на краще.

Леви. У вас загостриться інтуїція, тому в справах керуйтеся саме нею, а логіку залиште на потім. Вдалий період для перспективних починань.

Діви. На вас чекають сімейне вогнище і безліч приємних моментів з близькими людьми. Радість знову прийде у ваш дім, допомагаючи зміцнити стосунки.

Терези. У цей період вам необхідно відпустити ситуацію й просто зачекати, доки все вирішиться саме собою. До кінця тижня справи налагодяться, а настрій підніметься.

Скорпіони. У вас почнуть зароджуватися нові ідеї, завдяки яким ви зможете поліпшити своє життя. Обміркуйте всі деталі й активно втілюйте задумане в життя.

Стрільці. Ви будете особливо імпульсивні, захочете вирішити всі справи й проблеми одним махом, що не так легко, але якщо добре попрацюєте, то цілком можливо.

Козероги. Цього тижня значно загостриться ваша інтуїція, яка допоможе у вирішенні спірних ситуацій. Вам доведеться ухвалити рішення щодо подальшого вашого шляху.

Водолії. На вас чекає ухвалення зваженого рішення, неквапливого і якісного осмислення ситуації. Правильний вибір принесе вам успіх.

Риби. З самого початку тижня налаштовуйтеся на робочий лад, ставте перед собою чітку мету й упевнено йдіть до її досягнення. Ви зможете вирішити майже будь-яке питання.