Родина працівників Рівненської АЕС — Мирослава й Олексій Войтюки разом із сином Іллею — перемогла у ІІ етапі Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я — спортивна сім’я» (на знімку), а відтак вони представлятимуть Рівненщину у фіналі заходу. Проте, як зазначає Мирослава Войтюк, можливо, їм доведеться відмовитись від участі, оскільки наймолодший представник сімейства Ілля поїде до Львова на чемпіонат України з плавання, а вона представлятиме Рівненську АЕС на 25-й Спартакіаді Атомпрофспілки в Коблевому.

У місті-супутнику РАЕС Вараші (а тепер уже й на всій Рівненщині) Войтюків вважають найспортивнішою сім’єю. Технік бухгалтерії РАЕС Мирослава Войтюк неодноразово брала участь у спортивних змаганнях національного й міжнародного рівнів із волейболу. Її чоловік — начальник зміни турбінного цеху № 2 РАЕС Олексій Войтюк підтримує дружину в спортивних досягненнях.

Подружжя атомників обожнює туризм, лижі, рафтинг та велосипедний спорт, з дитинства привчаючи до активного відпочинку своїх доньку й сина. З гордістю розповідають про досягнення своїх дітей: донька завойовує призові місця в змаганнях із художньої гімнастики, а син здобуває «золото» в обласних та всеукраїнських турнірах із плавання. До речі, нещодавно четвертокласник уперше виконав норматив третього дорослого розряду з цього виду спорту!

Юлія КУЛАЄВА,
кореспондент прес-центру Рівненської АЕС.