У Полтаві працівники обласної дирекції «Укрпошти» та місцевого поштамту влаштували традиційний День передплатника.


Як і завжди, відбувався він біля будівлі головної пошти обл-центру за участю її господарів та видавців періодики, журналістів місцевих і всеукраїнських видань. Тож тут можна було не лише дізнатися про творчі плани представників ЗМІ, нові теми та рубрики газет і журналів, а й передплатити їх на наступне півріччя просто біля двох столиків поштовиків.

 

Хоча передплатна кампанія вже, як кажуть, у розпалі, більшість потенційних читачів обмежувалися отриманням презентаційної друкованої продукції, посилаючись на брак коштів... Однак є у газетярів і найвідданіші друзі, котрі не хочуть розлучатися з улюбленими виданнями за будь-яких обставин. Один із них — постійний передплатник «Голосу України» Олексій Деряга. Цей 73-річний полтавський пенсіонер нещодавно потрапив на лікарняне ліжко.

За 24 дні перебування у медичному закладі на пігулки та інші препарати чоловікові довелося викласти з власної кишені майже шість тисяч гривень. Проте на передплату парламентської газети грошей нашкріб.


Поштовики виписали пану Олексію квитанцію просто біля інформаційного стенда «Голосу України», тут одержав і традиційні подарунки від нашої редакції . Водночас у розмові з власкором парламентського видання дав газетярам чимало слушних порад щодо висвітлення актуальних тем. До того ж не лише «міських»... Адже уродженцеві села Батьки, що в Зіньківському районі, особливо болить сьогоднішній занепад його малої батьківщини та, власне, сільської глибинки.