Овни. Успіхи у справах хоч і тішать, але забирають багато сил. Щоб досягти внутрішньої гармонії, потрібно дещо змінити. Зробіть перерву в роботі або хоча б зменште навантаження.

Тельці. Ви активно працюєте над поліпшенням матеріального становища. Також зверніть увагу на те, що відбувається в сім’ї, на потреби близьких.

Близнюки. Цей період вдалий для обмірковування і планування. Вирішуючи важливі питання, покладайтеся на свою інтуїцію.

Раки. Цей тиждень буде багатий на нові ідеї та відкриття. Вдалий період для зміцнення стосунків у сім’ї, планування майбутнього.

Леви. Ви будете сповнені ідей і бажання їх втілити. А ваші наполегливість і ентузіазм дадуть змогу легко впоратися з будь-якими завданнями.

Діви. Знайомства цього тижня будуть досить перспективними і дадуть вам змогу згодом поліпшити своє фінансове становище, а також вирішити безліч питань.

Терези. Настає час пожинати плоди своєї діяльності. Можливі значні грошові надходження й одержання заслуженого.

Скорпіони. Ви будете досить відкриті, зможете успішно вести ділові переговори. Є всі шанси знайти впливових друзів й успішних компаньйонів.

Стрільці. Події цього тижня закликають вас до порядку в думках і справах. На цьому етапі вам потрібно думати, записувати свої ідеї та будувати плани.

Козероги. Дослухайтеся до своєї інтуїції й керуйтеся не миттєвими бажаннями, а своїм справжнім покликанням, яке може відкритися цими днями.

Водолії. Цього тижня знадобляться ваші активні дії, самостійне ухвалення рішень, перспективний розвиток і рух уперед. На вас чекають нові відкриття й гарні зміни.

Риби. Тиждень обіцяє бути досить цікавим. Ви будете сповнені сил і ідей, тому саме час для активних дій, є всі шанси досягти давно поставленої мети.