У Севастополі в четвер сотні людей вишикувалися в черги до банкоматів. Занепокоєні ситуацією в країні, вони спішно знімали гроші з банківських карток, які вже не приймають у багатьох магазинах. Городяни скаржаться, що не можуть за безготівковим розрахунком купити продукти та інші необхідні товари.
— Повертаюся із супермаркету з порожніми руками, — скаржиться жінка. — Термінал не прийняв мою картку — кажуть, що вона заблокована. Хотіла зняти гроші з рахунка, але, щоб це зробити, доведеться в черзі стояти кілька годин.
Сподіваючись заощадити час, севастопольці йдуть від одного банкомата до іншого. На більшості з них напис: «Не працює у зв’язку з технічною несправністю» і рекомендація звернутися до відділення фінустанови. В офісі ПриватБанку на Великий Морській гроші видавали, але в черзі стояли десятки два осіб. Щоправда, хвилин за десять гроші й тут закінчилися. Спроба зняти заощадження в іншому банкоматі успіхом не увінчалася (на знімку). В одному зі «спальних» районів раптово перестали працювати всі до єдиного термінали. Громадянам, які телефонували на «гарячу лінію», пояснювали, що «гроші є, просто техніка зламалася».
У місті також перебої із хлібом, крупами, туалетним папером. А от на автозаправних станціях працівники нудьгували без діла.
Фото УНІАН.