Шановні друзі!


Щиро вітаю з 25-річчям Асоціації міст України.
Створена в перші роки незалежності України, асоціація завжди послідовно й наполегливо захищала права та інтереси територіальних громад, йшла у фарватері державотворення, будуючи нову якість регіональної політики й місцевого самоврядування.
Зримі результати вашої роботи — у здобутках територіальних громад, розширенні їх ресурсної бази, пробудженні місцевої ініціативи й готовності громадян об’єднати зусилля задля місцевого розвитку, зростання добробуту кожної родини.


Як конструктивний і принциповий партнер парламенту, асоціація сприяла ухваленню сотень законодавчих актів. І нині вона спільно з народними депутатами України плідно працює над створенням законодавчої бази з питань децентралізації влади і реформи місцевого самоврядування, наближаючи вітчизняне законодавство до європейських норм та стандартів. Адже саме досягнення європейських стандартів життя людей та функціонування держави залишається ключовим елементом підготовки до майбутнього членства України в Євросоюзі.
Бажаю асоціації і надалі впевнено крокувати обраним шляхом. Невтомної вам енергії, міцного здоров’я, творчого натхнення, ентузіазму в новаторських пошуках, здійснення задуманих проектів та нових успіхів задля розквіту Української держави.


Голова Верховної Ради України 
Андрій ПАРУБІЙ.