У райцентрі Карлівка, що на Полтавщині, врочисто відкрили нову амбулаторію загальної практики сімейної медицини. Мешканці мікрорайону, який вона обслуговуватиме, пригадують: іще півтора року тому це приміщення колишнього заводського гуртожитку нагадувало руїну. На його капітальний ремонт і закупівлю обладнання загалом витратили    1 мільйон 713 тисяч гривень. При цьому до спільного «гаманця» на оновлення споруди та забезпечення її всім необхідним надійшли кошти з бюджетів різних рівнів, починаючи з державного.
Саме завдяки консолідації ресурсів і зусиль містяни отримали справді сучасний заклад первинної ланки медицини. Крім чотирьох кабінетів, у яких вестимуть прийом лікарі, зокрема педіатр та стоматолог, тут є маніпуляційна та процедурна кімнати. Тож більшість послуг, яких пацієнти потребують найчастіше, наблизили до їхніх домівок. Вхід в амбулаторію обладнали зручним пандусом, необхідним людям з особливими потребами та мамам із дитячими візочками.
В урочистостях з нагоди відкриття закладу взяли участь народний депутат України Андрій Река та голова обласної ради Олександр Біленький.