До рятувальників міста Вараш на Рівненщині зателефонувала директор територіального центру соціального обслуговування населення і повідомила, що соціальному працівнику центру, який відвідує хвору громадянку, що перебуває у них на обліку, ніхто не відчиняє двері, а з квартири лунає прохання про допомогу.

 

У цій квартирі на четвертому поверсі п’ятиповерхового будинку перебуває літня жінка (1938 року народження) з діагнозом: гіпертонічна хвороба, склероз І-ІІ ступеня, має знижену рухову активність.

 

За названою заявницею адресою негайно було направлено чергове відділення рятувальників. Бійці Держслужби з надзвичайних ситуацій за допомогою висувної триколінної драбини через балкон потрапили у квартиру та відчинили вхідні двері. Господарка квартири, впавши з ліжка, була на підлозі більше доби. Рятувальники поклали хвору на ліжко та викликали бригаду екстреної медичної допомоги. Трохи оговтавшись, жінка та працівники соціальної служби щиро подякували рятувальникам з вчасну та оперативно надану допомогу.

 

Олександра ЮРКОВА.

Оперативне фото.

 

Рівне.

 

Голос України