На Кременчуцькому автомобільному заводі пройшли курс навчання водії-контрактники з центру забезпечення військовою технікою Збройних Сил України. По його завершенні вони отримали відповідні сертифікати.
Майже місяць армійські водії опановували нові знання та закріплювали їх на практиці у двох сучасних центрах ПрАТ «АвтоКрАЗ» — навчальному та випробувальному. Не менш важливою складовою навчального процесу були й виїзди на заміські траси, рух дорогами і бездоріжжям, відпрацьовували також навички обслуговування, експлуатації та поточного ремонту машин, методи діагностики їхнього стану тощо.
При цьому зразками слугували саме ті «КрАЗи», якими нині забезпечують бойові підрозділи нашого війська. Вони істотно відрізняються від застарілих моделей. Раніше армійці скаржилися, що нові «КрАЗи» нерідко виходять з ладу, а заводчани нарікали на непідготовленість водіїв і механіків. Зрештою, від таких претензій замовники та експлуатаційники вантажівок і їх виробники перейшли до конструктивної співпраці, покликаної підвищувати боєздатність армійських підрозділів.