Виконавчий апарат Рівненської обласної ради виграв конкурс програми «Study Tours to Poland», тож упродовж 10—17 вересня його працівники стажуватимуться у Вармінсько-Мазурському воєводстві (Республіка Польща).
Вони матимуть змогу ознайомитися з польськими напрацюваннями в галузі системних перетворень, у сфері демократичних і ринкових реформ, розбудові правової держави, зміцненні місцевих громад та підтримці громадських ініціатив, а також із досвідом «польського шляху» до членства в ЄС. 
Учасники делегації з Рівненщини зможуть вивчити роботу органів місцевого самоврядування Польщі. Зокрема, ознайомитися з діяльністю Сеймику воєводства, маршалка воєводства, воєводи, повіту та гмін. Крім того, планується вивчення польського досвіду проектної діяльності: залучення грантових коштів, їх раціональне використання та звітування про виконання грантових проектів.
«Study Tours to Poland» — це програма навчальних візитів до Польщі студентів, молодих спеціалістів та професіоналів із країн Східної Європи. Серед учасників програми — представники України, Білорусі, Росії, Грузії, Вірменії, Азербайджану, Киргизстану і Таджикистану.