У неділю, 24 вересня, о 13-й годині 40 хвилин до півсотні мешканців сіл Кисоричі та Карпилівка, що в Рокитнівському районі на Рівненщині, перекрили державну трасу міжнародного значення Київ—Ковель—Ягодин, безперервно рухаючись на нерегульованому пішохідному переході. У такий спосіб місцеві мешканці вимагали будівництва доріг до їхніх сіл. Через перекриття дороги (а це тривало чотири години) утворився затор.

 

Голова Рокитнівської РДА Микола Кушнір, який нині у відпустці і перебуває в зоні проведення АТО, навіть там у курсі подій у Рокитнівському районі: «Готова проектно-кошторисна документація на будівництво дороги Вежиця—Борове та відрізку дороги до села Масевичі, є постанова Кабміну, але 30 мільйонів гривень на це так і не надійшло».


До речі, це вже друга акція мешканців Кисорич та Карпилівки. Перша відбулась 20 серпня. Після неї Служба автомобільних доріг у Рівненській області уклала 200 тонн асфальту. Люди повірили, що почнуть будувати дорогу, але справа загальмувалася, бо немає фінансування.

Рівне.