Упродовж тижня мешканці Біловодського, Старобільського, Білокуракинського та Новопсковського районів мали змогу насолоджуватися українською піснею у виконанні Олени Білоконь та подивитись музичні вистави шоу-балету «Флеш». Майстерність виконавців і те, як зуміли вони поєднати автентичну культуру та сучасність, вразили глядачів. Загалом прихильники творчості Олени Білоконь називають її берегинею української пісні, послідовницею творчості Раїси Кириченко. Під час виступу, низько уклонившись, співачка звернулася до присутніх зі словами вдячності за любов до української пісні.

На знімку: Олена Білоконь після концерту для військових.

Під час благодійного концерту співом Олени Білоконь насолоджувались і військовослужбовці військової частини оперативно-тактичного угруповання «Луганськ». Для воїнів АТО, які щоденно несуть службу на лінії розмежування, концертна програма стала справжнім святом.
«Пісня робить націю духовно сильною, ніби пробуджує від сну. Часом відкривається завіса — і тебе «зносить» від недобрих очей. Але щойно залунає пісня — людина стає світлішою і добрішою. Я хочу, щоб мій народ був щасливим, цілеспрямованим і натхненним», — зазначила Олена Білоконь.

Фото надане автором.