Учора у столиці розпочав роботу 16-й Київський міжнародний ярмарок «МЕДВІН: Книжковий світ».
На цьогорічному форумі представляють свої книжкові новинки 75 видавництв, серед яких: «Кліо», «Кальварія», «Видавництво Старого Лева», «Генеза», «Самміт-книга», «Нора Друк», «Чорні вівці», «Ярославів вал» та багато інших, зокрема Sozler із Туреччини, яке видає літературу, котра тлумачить Коран українською мовою. Серед безлічі книжок свою можуть знайти і дорослі, і діти.

Організатори ярмарку підготували насичену цікаву програму протягом усіх трьох днів. «Це численні презентації, майстер-класи, автограф-сесії, гості також матимуть можливість придбати книжки та отримати автографи Дмитра Павличка, Ірен Роздобудько, Миколи Слабошпицького, Братів Капранових, Андрія Кокотюхи, Леоніда Кононовича, — розповідає керівниця проекту Валерія Шарко. — А ще, крім звичних заходів, притаманних книжковим ярмаркам, ми пропонуємо спеціальну експозицію авторських ляльок «Улюблений книжковий герой», яка, без сумніву, буде цікавою і для дорослих, і для маленьких відвідувачів».
Сьогодні, у суботу, на книжковому ярмарку дитячий день, серед багатьох заходів відбуватиметься і майстер-клас з мультиплікації від Юрія Журавля.