Для Галини Тимофіївни ЗОРІ день народження справді особливий: нещодавно їй виповнилося 107 років! Народилася вона у Вінницькій області 1911-го у родині залізничника. З п’яти літ, після смерті матері, її виховував батько, його професію вона й обрала в 1927 році.
Радість від народження дочки, загибель чоловіка, щасливе народження сина у другому шлюбі, війна, важкі післявоєнні часи... Все це пережила іменинниця. Але навіть коли тобі за 100, залишається характер. Галина Тимофіївна досі з повагою згадує про батьків, з добротою говорить про своїх близьких, рідних людей і багато усміхається.
Як повідомляють у департаменті праці та соціального захисту населення, представники міської влади вже сьомий рік приходять у день народження до Галини Тимофіївни з привітаннями. Ось і цього разу квіти й подарунки вручили найстаршій жительці Миколаївської області представники соціальної сфери та громадськості міста (на знімку).

У Миколаєві нині мешкають дев’ять громадян, яким виповнилося сто і більше років. Їм щомісяця виплачують допомогу за рахунок коштів міського бюджету.

Марина ШКОРУБСЬКА.
Фото надано автором.

Миколаївська область.