Вікторія ЛАТЧУК (27 років, магістр філології, журналіст, заввідділу інформації та реклами Знам’янської районної газети «Сільське життя». Одружена, має 5-літню донечку Софію):

— Україна — моя Батьківщина, і я, насамперед, відчуваю себе громадянином своєї держави. День Незалежності викликає у мене почуття патріотизму, бо я неодноразово була свідком, коли слова «Україна» та «українець» лунали гордо. Це свято для мене по-справжньому урочисте і більш зрозуміле, ніж інші державні.

Незалежність — це можливість моєї країни розвиватись, а української нації — виховувати дух свободи, патріотизму, самостійності, почуття гідності.

Дуже хочеться, щоб життя наше в незалежній Україні все-таки стало кращим. Щоб не думалось, як нагодувати дітей, щоб робота добре оплачувалась, щоб не обтяжували так буденні проблеми, а матеріальні клопоти не витісняли духовні цінності та потребу розвиватись. Хочеться бути впевненою в долі наших дітей, щоб вони здобували добру освіту, мали роботу і надійне світле майбутнє. Думаю — це мрія кожної мами.

Бажаю нашій Батьківщині прекрасного майбутнього. Пишаймося своєю державою, яка багата на прекрасних людей, родючі землі, корисні копалини, на народні звичаї та чудові українські пісні!