Прихильників сучасного мистецтва запрошують до Довженко-центру на... сеанс психоаналізу. Покопирсатися у власній підсвідомості пропонує молодий театральний колектив «n’Era Dance Group», заснований 2017 року двома талановитими й амбіційними хореографами — Владиславом Детюченком та Богданом Кириленком.

Хлопці є лауреатами конкурсу молодих хореографів, що відбувся в Києві у межах міжнародного фестивалю сучасного танцювального театру «Zelyonka Fest», та фіналістами міжнародного фестивалю сучасної хореографії «IFMC» у Вітебську.
У театральному просторі «Сцена 6» 22 жовтня вони покажуть два одноактні спектаклі — «ALPHA» та «Свідомість (Під)», що вже встигли отримати схвальні відгуки критиків та глядачів. Вони торкаються соціальної проблематики і пропонують своє трактування вічних сюжетів, примушують замислитися над темою лідера і натовпу, над глибоко прихованими від людського ока речами, які впливають на наші вчинки.
Колектив позиціонує себе як «незалежний театр» або «платформу для вільної творчості — місце, де кожний актор, вільний від диктату грошей, чужих настанов, суспільних стереотипів, може втілювати свої ідеї у життя». Співучасниками творчого процесу запрошують стати усіх глядачів — прихильників сучасного танцювального мистецтва.

Вл. інф.
Фото надано колективом «n’Era Dance Group».