Овни. У ваше життя прийде щось нове. Що б це не було, воно сприятиме стабілізації вашого становища й поліпшенню атмосфери навколо.
Тельці. Ви захочете вирішити усі справи, щоб потім спокійно відпочити й присвятити себе улюбленому заняттю. Додаткові сили, що з’являться на початку тижня, допоможуть досягти бажаного.
Близнюки. Цього тижня ви знайдете спокій і гармонію, зможете налагодити стосунки з рідними, а також поліпшити своє фінансове становище.
Раки. У цей період вас переповнюватимуть цікаві ідеї й бажання їх реалізувати. Сприятливий час для ділових переговорів й укладення угод.
Леви. Цього тижня намічається поліпшення вашого фінансового становища. У вас відкриється нове джерело енергії, і потік ваших бажань та прагнень знайде свій вихід.
Діви. У цей період потрібно виявити уважність і самоконтроль. Відчути підтримку й відпочити від турбот ви зможете в колі близьких.
Терези. Незабаром на вас чекають зміни. Але ви відчуватимете стабільність, матеріальне благополуччя й упевненість у завтрашньому дні.
Скорпіони. Ви впевнено прямуєте до свого щастя. Незабаром ви побачите його в досить конкретних образах. Заслужений відпочинок і спокій настануть до кінця тижня.
Стрільці. Час від часу зважайте на інтереси оточуючих — і ви знайдете друзів, які допоможуть вам. Ви отримаєте перспективні пропозиції.
Козероги. Цього тижня ви зможете відчути радість домашніх турбот. Також знадобиться ваша ретельність у діловій сфері, що допоможе поліпшити матеріальне становище.
Водолії. У вас багато завдань, і ви хочете все встигнути, а часу не так уже й багато. Не намагайтеся впоратися з усім, визначтеся з головним, щоб вистачило сил і на роботу, і на особисте життя.
Риби. Щоб вирватися із замкненого кола, не потрібно прискорювати біг, потрібно зупинитися й дозволити життю вивести вас на новий рівень.