Овни. Сприятливий період для будь-яких дій, пов’язаних з облаштуванням будинку. Вдалий час для спілкування з близькими й партнерських зустрічей.
Тельці. Цього тижня суєтність і конфліктність підуть на спад, що дасть вам змогу не витрачати сили на дрібниці. У вас буде достатньо часу, щоб розпланувати свою діяльність.
Близнюки. У цей період добрі вчинки вітаються, як ніколи. Приділяйте увагу близьким, у міру сил і можливостей допомагайте їм. Зроблене добро повернеться сторицею.
Раки. Цього тижня потрібно виявити майстерність у здійсненні фінансових операцій, щоб примножити свій капітал. Сприятливий період для укладення угод і підписання договорів.
Леви. У вашому житті все не так уже й погано. Варто вам лише озирнутися, і ви зрозумієте, що навколо багато радісних моментів, а поруч є надійні друзі.
Діви. Ви можете розраховувати на підтримку з боку. Якщо вам не вдається завершити справи, то сміливо звертайтеся по допомогу до колег і близьких людей.
Терези. Ви виконали значний обсяг роботи, але зараз не час зупинятися. Цього тижня добре починати справи, пов’язані з партнерством, — вони принесуть успіх.
Скорпіони. Виявляйте мудрість і витримку щодо інших. Часом ті, кому потрібна ваша допомога, можуть набридати вам — постарайтеся зрозуміти їх. За терпіння вас чекає винагорода.
Стрільці. Ситуація у ваших справах налагодиться, і ви зможете повною мірою насолодитися фінансовим благополуччям і радістю від спілкування з близькими.
Козероги. Цей тиждень буде досить насиченим і сповненим активних дій. Вдалий час для перспективних починань, укладення нових союзів та ухвалення важливих рішень.
Водолії. Не бійтеся звертатися по допомогу чи пораду. Цей тиждень — вдалий час, щоб вчитися, переймати досвід і мудрість, а також починати спільний бізнес.
Риби. Незавершені справи потребуватимуть значних зусиль, доведеться з головою поринути в роботу. Зате ваша наполегливість допоможе отримати те, чого ви бажали.