ПРИВІТАННЯ

 

Колективу державного підприємства «Ізмаїльський морський торговельний порт»

Шановні друзі!

Сердечно вітаю вас із 205-ю річницею заснування Ізмаїльського морського торговельного порту.
Ваше унікальне підприємство за понад два століття свого існування перегорнуло чимало яскравих та буремних сторінок історії. Але сьогодні ізмаїльці не уявляють свого життя без порту, який є одним із найбільш сучасних і високомеханізованих на Дунаї.
Ізмаїльський порт посідає провідне місце в системі морських перевезень нашої держави. Він не тільки забезпечує комплекс послуг із прийому та обслуговування грузових суден, їх ремонту, а й сприяє подальшому розвитку економічних зв’язків нашої держави, успішно розвиваючи її транзитний потенціал. Ваш порт — це справжні європейські ворота України, що з’єднують країни Цент-ральної і Північної Європи з країнами Чорного і Середземного морів.
Саме ви забезпечуєте безперебійне транспортування вантажів, відправляєте в рейси судна, здійснюєте міжнародний комунікаційний зв’язок. Досягнуті успіхи — це насамперед результат вашого унікального професіоналізму, кропіткої роботи з опанування сучасними наукомісткими технологіями та технічними засобами, новими підходами до організації праці відповідно до вимог міжнародних стандартів, високої відповідальності перед суспільством.
У день ювілею дозвольте від щирого серця побажати вам та вашим рідним і близьким міцного здоров’я, родинного добра і щастя, добробуту, впевненості у завтрашньому дні, спокійних трудових буднів та радісних свят!

Голова
Верховної Ради України
Андрій ПАРУБІЙ.