Набагато важливішим є інвестування у стабільність, аніж у подолання викликів

Днями під час Варшавського безпекового форуму голова Комітету у закордонних справах Ганна Гопко взяла участь у панельній дискусії на тему: «Європа єдина та вільна. Погляд минулого та майбутнього».
У своєму виступі Ганна Гопко наголосила на важливості збереження єдності всередині ЄС, особливо в питанні протидії численним агресивним стратегіям РФ. Ганна Гопко також зауважила, що мирне врегулювання на сході України має бути пріоритетним питанням порядку денного Євросоюзу.
Голова Комітету висловила вдячність колегам з Європейського парламенту за прийняту Резолюцію щодо ситуації в Азовському морі і підтримку незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.
Перебуваючи у Варшаві, Ганна Гопко провела зустрічі з Віце-маршалком Сейму Республіки Польща Рішардом Терлецьким та заступником Міністра закордонних справ Республіки Польща Бартошем Ціхоцьким.
Під час зустрічей сторони обговорили актуальні питання двостороннього діалогу, зокрема, активізацію контактів між парламентаріями України і Польщі, поглиблення взаємодії в питанні забезпечення енергетичної безпеки та розширення діалогу з питань регіонального співробітництва.

Інформаційне управління апарату Верховної Ради України.