У XVIII міжнародному економічному форумі «Львівщина — хаб можливостей» візьмуть участь народні депутати, урядовці, представники місцевої влади та міжнародні експерти. Очікують, що виступлять 24 унікальні спікери. Зацікавленість форумом висловило чотири сотні компаній, у його рамках готуються прийняти понад тисячу відвідувачів.

Львівщина має зручне географічне розташування, яке дає змогу ефективно співпрацювати з європейським ринком, зауважують організатори форуму. 

Уже 17 років міжнародний економічний форум збирає в обласному центрі цього регіону впливових людей зі сфери економіки, бізнесу, державного управління, дипломатів та представників соціальної інфраструктури для обговорення та вирішення важливих питань економічного розвитку, державотворення, а також нетворкінгу та обміну досвідом. Водночас, форум виступає потужною дискусійною платформою для лідерів східноєвропейських держав, політиків, економістів, фінансистів та бізнесменів. Цього року учасники заходу матимуть такі панельні дискусії: нова промислова політика України — результат економічних реформ (очікується виступ Першого віце-прем’єр-міністра — міністра економічного розвитку і торгівлі Степана Кубіва), монетарна політика — фінансова база індустріалізації, експортна стратегія Львівщини: нові можливості промислового зростання, високотехнологічні інвестиції — можливості та переваги Львівщини.

Наш кореспондент уже працює для того, щоб у наступному випуску докладніше поінформувати читачів «Голосу України» про що говорили на форумі.

Вл. інф.