Голова Верховної Ради України Андрій Парубій долучився до проекту зі створення «Рукописної Біблії». 

На знімку: генеральний секретар Українського Біблійного товариства Олександр Бабійчук, президент товариства Григорій Комендант, Голова Верховної Ради України Андрій Парубій, заступник генерального секретаря товариства Анатолій Райчинець.

Фото Андрія НЕСТЕРЕНКА.

Більше фото тут — www.golos.com.ua

Ця акція вчора відбулась у кулуарах парламенту з нагоди того, що 2018-й було оголошено Роком Божого слова. Організатор проекту — Українське Біблійне товариство — пропонувало народним депутатам та гостям парламенту власноруч переписати один рядок Святого Письма. За участь у проекті кожному учаснику було презентовано україномовне видання Біблії в перекладі громадсько-політичного діяча часів УНР Івана Огієнка чи патріарха УПЦ Філарета.
«Рукописна Біблія має бути написана тисячами українців, і творення унікальної рукописної Біблії має увійти до Книги рекордів Гіннесса, — сказав Андрій Парубій. — Це має нагадати про Бога, нашу віру, особливо в час великих випробувань, перед якими стоять наша земля і наш народ. І хай Бог дасть нам сил для мирного неба і для перемоги!».
Захід номіновано до Національного реєстру рекордів України.