У протистоянні з ворогом Україна має розраховувати насамперед на свої сили. На цьому наголосила заступник Голови Верховної Ради Оксана Сироїд (на знімку).

«Маємо обстоювати свої інтереси, — підкреслила вона. — Якщо Україна не говоритиме голосно про те, що нам треба, то нам нав’язуватимуть чужу волю. Того, хто має свою позицію, завжди поважають. Можуть погоджуватися, можуть не погоджуватися, але принаймні почують».
Водночас, акцентувала парламентарій, для того щоб мати повагу від міжнародних партнерів, Україні треба набратися військової і економічної сили. «Ми отримуємо кілька сотень мільйонів допомоги з боку Сполучених Штатів тоді, як можемо отримувати мільярди», — сказала вона. І підкреслила: у відносинах з Росією необхідно обстоювати українські інтереси. «Наміри Росії ніколи не зміняться, незалежно від того, буде при владі у федерації Володимир Путін, чи хтось інший, — наголошує заступник глави парламенту. — Росія завжди залишатиметься такою агресивною, як нині. Росія хоче нас вбити, а ми хочемо жити. Тут немає простору для компромісів, просто треба збільшити свою живучість, щоб ймовірність того, що нас вб’ють, зникла».

Вл. інф.
Фото з сайту: https://samopomich.ua