На брифінгу у ГУ Нацполіції в Рівненській області поліцейські розповіли про підпалювача із села Дерев’яне Рівненського району. Щоб помститися чотирьом сусідам, з якими мав сварки, він підпалив їм сіно, а в сусідньому селі Голишів така спроба йому не вдалася. Чоловікові повідомили про підозру у скоєнні підпалів, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.
Однак 18 січня після опівночі він уже підпалив двері квартири на першому поверсі будинку на вулиці Грушевського у Костополі. А до приватного господарства 70-річної пенсіонерки на вулиці Шевченка в Костополі навідався двічі. Спочатку підпалив матрац, що був на подвір’ї, а потім частину його закинув у підсобне дерев’яне приміщення, внаслідок чого вогнем знищено перекриття даху та пошкоджено вікно й арку.
Як повідомили у поліції, відомості за фактами умисного пошкодження майна шляхом підпалу внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. Вирішуються питання про повідомлення 40-річному жителю Дерев’яного про підозру у вчиненні чергових підпалів у Костополі та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Вл. інф.