Масштабний мітинг на підтримку дій Президента відбувся вчора під стінами Верховної Ради у Маріїнському парку. Там зібралися представники різних регіонів, яких привезли до столиці потягами та автобусами. Скільки саме там перебувало мітингувальників, сказати важко, але Маріїнський парк був заповнений ущерть. Щоправда, звичайному перехожому потрапити на цей мітинг було неможливо — територія пильно охоронялася міліціонерами.

Учасники провладної акції виступили проти, як вони сказали, «бєспрєделу», який чиниться на Грушевського, та взагалі проти масових заворушень і спроб екстремістів силовим шляхом захопити владу в країні. Натомість вони підтримали дії глави держави та уряду, а також висловили солідарність із органами правопорядку, які стоять на сторожі миру.

«Прихильники Партії регіонів звертаються до всіх розсудливих людей, всіх політичних та громадських організацій із закликом дати рішучу відсіч політичним екстремістам, виявити свою громадянську позицію та стати на захист конституційного ладу», — повідомила прес-служба Партії регіонів.

У своїх промовах активісти «антимайдану» критикували не лише дії опозиції, а й наголошували, що не допустять панування в нашій країні західних країн. «Ми дамо відсіч Заходу і не допустимо натовських баз в Україні», — наголосив один із виступаючих.

Вл. інф.