«Камуфльоване кохання» — так назвали фотопроект, який, за участі закоханих пар, котрі є військовослужбовцями ЗСУ, реалізовано у Рівному. Ідея втілена офіцерами інформаційної агенції Міністерства оборони України (м. Рівне) за сприяння командування ОК «Захід».

Місцем для фотозйомки став один із торгово-розважальних центрів міста, де дизайнери обладнали фотозону з великим серцем та іншими елементами романтичного свята.
За умовою фотопроекту його учасники познайомились та одружились під час виконання військових обов’язків, завдань у зоні АТО (ООС). Кожна із пар отримала незабутні фото на згадку, а у відповідь поділилася з військовими журналістами розповідями про знайомство, перше побачення, весілля, таємниці справжнього «камуфльованого кохання».
Олександр та Юлія Іванови (на знімку) разом вже 18 років. Закохані до цього часу пам’ятають всі деталі першого знайомства. Осінь, вечір, дружня компанія біля вогнища та пісня «При долині кущ калини» під гітару у виконанні Олександра полонили серце Юлії. Подружжя виховує сина Ігоря, який у всьому хоче бути схожим на тата, який часто дарує мамі квіти, організовує сімейні подорожі.

Віктор ШУБЕЦ, підполковник, керівник рівненського відділу Інформаційної агенції МОУ.

Фото автора.