Перший заступник Керівника апарату — керуючий справами Петро Боднар та заступник Керівника апарату Микола Шевчук.

Фото Андрія НЕСТЕРЕНКА.

Більше фото тут.

У відкритті заходу взяли участь голова Комітету з питань культури і духовності Микола Княжицький, Перший заступник Керівника апарату Верховної Ради України Петро Боднар, заступник Керівника апарату Микола Шевчук, а також народні депутати, співробітники апарату Верховної Ради, представники засобів масової інформації та гості парламенту.

Ольга Ровецька сама створює фарби з природних барвників — відварів трав, ягід, цибулиння. Писанкарка веде гурток творчості в Сокалі та сподівається, що писання писанок відродиться в кожній українській родині.

Майстриня створює найрізноманітніші писанки, шкрябанки, мальованки, галунки найвищої мистецької складності на перепелиних, курячих, гусячих, страусових яйцях. Пані Ольга відновлює старовинні сюжети та пише авторські, в яких переосмислені традиційні орнаменти.

Презентація творчості Ольги Ровецької та майстер-клас з писанкарства відбулися завдяки ГО «Все-світній день вишиванки» та ГС «Творче об’єднання «Музичний Батальйон» під музичний супровід Тараса Компаніченка.

Інформаційне управління апарату Верховної Ради України.