Про це повідомляє прес-служба «Голосу». Так, за даними журналістів руху «Чесно», кандидат у Волинській області був пов’язаний із діяльністю партії «Український вибір» Віктора Медведчука у Луцьку. Прізвище іншого кандидата активісти знайшли у списках партії «Опозиційний блок» на позачергових парламентських виборах 2014 року.

«Ці факти суперечать принципам, якими партія «Голос» керується при виборі всіх без винятку кандидатів», — заявили у політсилі та закликали і в подальшому повідомляти про випадки недоброчесності.

«Є червоні лінії, які ми не перетнемо. Зокрема — це приналежність до проросійських сил або співпраця з ними. Для нас це неприйнятно. Ми виступаємо за європейське майбутнє України», — зауважила Олександра Устінова, № 5 у виборчому списку «Голосу».

Відбулися зміни і в списку партії «Слуга народу». Після додаткової перевірки П. вибула зі 100 претендентів до виборчого списку. Про це йдеться на офіційній сторінці партії у Фейсбуці.

Тим часом лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко вже думає про майбутню коаліцію у парламенті. Вона пропонує укласти угоду між її політичною силою та партіями «Слуга народу» і «Голос» на основі програми «Новий курс».

«Ми — єдина політична сила, яка сформувала покроковий план, як відродити країну, як дати людям відчуття нормального життя. Це стратегічний план під назвою «Новий курс». Ми пропонуємо не лише створити коаліцію дій у парламенті, а й засновувати Коаліційну угоду на «Новому курсі», — наголосила Ю. Тимошенко, додавши водночас, що не може собі уявити, як політична сила Володимира Зеленського «Слуга народу» може об’єднатися з «Опозиційною платформою» Юрія Бойка або «Європейською стратегією» Петра Порошенка.

Вл. інф.