Президент Володимир Зеленський не жартував про тарифи для населення і вже двічі скликав нараду щодо можливості їх зниження. Про це у своєму Фейсбуці написав представник Президента у Кабінеті Міністрів Андрій Герус.

Він вибачився за свою невдалу фразу про те, що «Зеленський жартував про зниження тарифів». Раніше деякі вітчизняні ЗМІ поширили слова А. Геруса, що, мовляв, Зеленський не давав прямих обіцянок знизити тарифи для населення — він говорив про це у «жартах» і «напівнатяках».

«Дається взнаки брак політичного досвіду, зокрема у спілкуванні із журналістами. Звичайно, тарифи це болюча тема, а тому погана тема для жартів або необачних коментарів», — заявив представник Президента в Кабміні.

За його словами, Президент уже двічі скликав нараду щодо можливості пониження тарифів для населення. «Але це має відбуватися не спричинивши девальвації, додаткової інфляції чи економічної кризи. Робота над цим триває», — зауважив А. Герус і додав, що для деяких змін потрібен працездатний парламент та нові закони, і команда Зеленського має комплексний план.

Фото: president.gov.ua