Мріяла вивчитися, щоб допомагати людям. Але тепер сама потребує допомоги. Студентка медичного факультету Херсонського державного університету Даша В. тільки чотири місяці тому народила чарівну дівчинку. Маля прийшло в цей світ цілком здоровим, але страшної біди не уникла його мати. У Даші виявили тяжке онкологічне захворювання.

Всі, хто знає і любить молоду талановиту студентку, зараз терміново збирають кошти для неї. І першим до цього підключився народний депутат Олександр Співаковський, обраний ректором Херсонського державного університету. Для лікування Даші він особисто вніс шістдесят тисяч гривень — половину потрібної суми. І закликає всіх наслідувати його приклад.

«Разом можна подолати все. І я хочу, аби якомога більше людей дізналися про цю біду, приєднавшись до збору коштів. Нагадую: гроші на навчання та лікування не оподатковуються! Тож давайте допомагати Даші разом. Адже дитина не буде щасливою без здорової мами», — каже Олександр Співаковський.

Щоб не було сумнівів стосовно переданих на лікування студентки грошей, парламентарій вказав і їх походження. Як і кожний народний депутат, Олександр Співаковський нещодавно отримав кошти для здійснення повноважень народного депутата — по 35 тисяч гривень на місяць, з розрахунку на два місяці. Більшу їх частину він і віддав для порятунку хворої жінки. Тепер деякі витрати Олександру Володимировичу доведеться відкласти, але він не шкодує. Людське життя дорожче за будь-які гроші, вважає професор Співаковський.

Херсон.