На знімку: новопризначений голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко.

За дорученням Президента України Володимира Зеленського перший заступник керівника Офісу Президента Сергій Трофімов представив новопризначеного голову Волинської облдержадміністрації Юрія Погуляйка, який до цього працював заступником голови Луганської ОДА. Відповідний указ про призначення глава держави підписав 3 грудня 2019 року. Подія відбулася в залі оперативних нарад облдержадміністрації, в присутності депутатів і керівників обласної ради, заступників голови і керівників структур ОДА, очільників органів місцевого самоврядування, господарського активу регіону.

— Основне завдання голови облдержадміністрації — це покращення життя усіх людей. Ми спільно повинні взятися за розбудову нашої держави, — наголосив Сергій Трофімов.

— Для мене особисто голова облдержадміністрації — це не посада, а парадигма мислення. Я усвідомлюю всю відповідальність, яку на мене покладає Президент України, і готовий виправдати довіру відповідним результатом. Гарантую, що усі мої дії будуть спрямовані на користь суспільства, а мої рішення будуть ефективними, прозорими та послідовними. Від нас чекають конкретних дій та результату. У своїй команді хочу бачити професіоналів та патріотів, а не лояльних до будь-якого керівництва нероб. До критики ставитимуся з розумінням, аналізуватиму і виправлятиму все. У житті завжди дотримуюся принципу: якщо хочеш створити державу — розпочни із себе. Лише спільними зусиллями та злагодженою роботою зможемо покращити ситуацію на Волині — розвернути державну політику обличчям до пересічних громадян, забезпечити економічне зростання та впровадження соціальних стандартів, максимально наближених до європейських. Усі мої дії будуть спрямовані на користь держави та народу України, — сказав, звертаючись до присутніх, Юрій Погуляйко.

Фото з сайту t1.ua